Architecture Photography

Разиграноста со фотографијата е еден приоритетите поради кој ги сакаме толку патувањата. Дозволете да Ви претставиме еден навистина интересен пар.

Daniel Rueda и Anna Devis, се едно навистина креативно дуо од Валенсија. Тие патуваат низ светот со широка перспектива, чувство за геометрија и камера. Динамичното дуо стапува во интеракција со архитектурата во нивните фотографии. Нивниот стил потсетува на минимализам измешан со доза на урбаност. Боите се храбро искомбинирани, а самите дела изгледаат како да се направени во студио, а не надвор, во урбаната средина.

Architecture PhotographyArchitecture Photography

Architecture Photography

Architecture PhotographyArchitecture Photography

Architecture PhotographyArchitecture Photography

Architecture Photography

Architecture Photography

Architecture Photography

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНатали Башоски | Моментална умствена состојба
Следна објаваУметницa на којa природата и е платно!
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР