Фотографијата стана можеби најпопуларното хоби во нашето време, зголемувајќи ја константно конкуренцијата, но сепак задржувајќија својава моќ драстично да импресионира. Надреалните фотографии на Ben Zank се дефинитивно на добар пат да ни го доближат шокот од секојдневното. Во секој случај, целта на неговата работа е да поттикне хумор на анкциозните ситни работи кои ни го окупираат животот.

 

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваУниверзални техники за ослободување од стресот!
Следна објаваЛетна облека на врзување!
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР