Бруно Шимлеша, еден од најпопуларните хрватски автори, на средба со своите читатели во Скопје!

Во четврток, 8 јуни, со почеток во 19 часот, во Книжарницата ТРИ во Дебар Маало Бруно Шимлеша ќе ја промовира својата хит-книга „Љубовологија“. И 6 години по првото издание, „Љубовологија“ е сè уште една од најпродаваните книги од оваа област. Огромен број читатели тврдат дека конечно преку „Љубовологија“ научиле што значи, всушност, да се сакаш себеси и како да ја развиеш таа љубов!

Бруно Шимлеша (1979) е автор, колумнист, ТВ-водител и мотивациски говорник од областа на популарната психологија и духовност. Неговите книги со години се на листата на најпродавани во Хрватска, Словенија, Србија и Македонија. Полните сали на неговите предавања потврдуваат дека Шимлеша е автор со значително влијание, кој ужива голема поддршка и има посветена и лојална читателска публика.

ЉУБОВОЛОГИЈА, или како да научите искрено да се сакате себеси и другите!

„Љубовологија“ е најпопуларната и најпродаваната книга на Шимлеша. Од самото нејзино издавање во 2011 година постигна огромен успех во Хрватска и во регионот. По 6 години од првото издание, сè уште е една од најбараните книги за љубовта, со над 30.000 продадени примероци само во Хрватска.

Кога би постоела наука за љубовта, оваа книга би била учебник!

СПОДЕЛИ
Претходна објава6 модели модели на очила за сонце за модерниот маж!
Следна објаваKendall Jenner e ѕвезда на кампањата La Perla 2017!
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР