Со изложбен простор од 400 м2, Roberto Cavalli Home Interiors беше еден од протагонистите на миланскиот саем, во делот Lux кој е посветен на вонвременскиот, современ луксуз.

Luksuzna džungla Roberto Cavalli Home Interiors

Luksuzna džungla Roberto Cavalli Home Interiors

Главниот интерпретатор на расположението на овој дел од саемот беше темата природата, која е инспирирана од моменталниот дезен на брендот Cavalli: станува збор вистинска џунгла со тропски растенија кои им посакаа добредојде на посетителите на овој дел од саемот, веднаш транспортирајќи ги во сосем нов универзум.

Luksuzna džungla Roberto Cavalli Home Interiors

Luksuzna džungla Roberto Cavalli Home Interiors

Luksuzna džungla Roberto Cavalli Home Interiors

Во секој случај, Roberto Cavalli Home уште еднаш ни дава шанса да го напуштиме светот на класичниот концепт на животниот простор и откриеме една неочекувана перецепција, која е израдена од инспирацијата, сеќавањата и емоциите.

Luksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home Interiors

Luksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home InteriorsLuksuzna džungla Roberto Cavalli Home Interiors

СПОДЕЛИ
Претходна објаваEllen De Weer for Gucci
Следна објаваНај-заведувачки автомобил!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР