Moderan tvist na zidovima

Дизајнерскиот бренед Jupiter 10, кој неодамна го основаа Бруно Басо и Кристофер Брук, револуционерите на дигиталното печатење во модната индустрија, неодамна ни ја претставија модата на sидовите.

Moderan tvist na zidovima

Иновативниот естетски пристап, пренесен на sидните тапети, резултираше со фантастична колекција која има силна графика и впечатливи бои.

Moderan tvist na zidovima

Погледнете како атрактивно можете да го смените декорот во била која просторија, само благодарејќи на овие современо дизајнирани тапети.

Moderan tvist na zidovimaModeran tvist na zidovimaModeran tvist na zidovimaModeran tvist na zidovimaModeran tvist na zidovimaModeran tvist na zidovimaModeran tvist na zidovimaModeran tvist na zidovimaModeran tvist na zidovima

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКенија Кински, ќерката на Настасија Кински и Квинси Џонс!
Следна објаваСемејно дрво | Фото-проект
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР