Дубаи со тек на годините ја изгради својата репутација како централна локација за се што е луксузно, раскошно и скапоцено.

Nove najluksuznije vile Dubaija

Сем што има неверојатно луксузни шопинг комплекси и трговски центри, овој емират е дом на најлуксузни резиденции, хотели и домови. Од скоро, се планира да се изгради уште еден мулти милионски проект во чувениот Dubai Palm Jumeirah, кој секого ќе воодушеви.

Nove najluksuznije vile Dubaija

Овој пат зборуваме за XXII Carat resort, које моментално во процес на изградба на 22 ултра скапоцени вили, од која секоја ќе има свој приватен пристап на плажата, базен и ексклузивни италијански подови.

Nove najluksuznije vile Dubaija

Nove najluksuznije vile Dubaija

 

Nove najluksuznije vile Dubaija

Овие неверојатни луксузни кади се дело на италијанскиот произведувач Балди, изработени од драги камења кои потекнуваат од бразилскиот Амазон. Тие се прецизно рачно сечени и клесани до совршенство.

Nove najluksuznije vile Dubaija

Сем луксузните кади, овој ресорт ќе има детали од розе и зелен кварц, со акценти од злато и драги камења.

Nove najluksuznije vile Dubaija

Секоја од вилите во XXII Carat resort ќе чини од 10 до 24 милиони долари!

 

Nove najluksuznije vile DubaijaNove najluksuznije vile DubaijaNove najluksuznije vile DubaijaNove najluksuznije vile DubaijaNove najluksuznije vile DubaijaNove najluksuznije vile Dubaija

СПОДЕЛИ
Претходна објаваВисечки лежалки – одличен додаток во секој дом!
Следна објаваКуќа покрај езеро за спокоен одмор
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР