Крилата на пеперутката, сигурно се една од најинтригантните и најсилни креации на природата. Нежни и меки, а сепак силни како мрежата на паукот, од секогаш се инспирација за многу уметници и дизајнери.

The Graff Princess Butterfly е креација која го одзема здивот. Интригантната скулптура од силуетата на пеперутката, е вистинско ремек дело кое ги комбинира дијамантите со најдобрата техничка иновација.

Доколку и понатаму се прашувате за што се работи, зад  Princess Butterfly креацијата, се наоѓа часовник. Graff Diamonds е синоним за фантастичен и единствен накит.

Image result for The Graff Princess Butterfly

Skrivena lepota leptira

Skrivena lepota leptiraImage result for The Graff Princess ButterflySkrivena lepota leptiraSkrivena lepota leptira

Image result for The Graff Princess Butterfly

СПОДЕЛИ
Претходна објаваИталијански гламур во домот!
Следна објаваСовршен стајлинг доколку сте гостинка на венчавка!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР