Илустраторот од Сиднеј, Maxwell Tilse, којшто моментално живее во Лондон на креативен начин ги документира своите патувања низ Европа. Меѓу посетените држави се наоѓаат Полска, Унгарија, Чешка, Словачка, Австрија, Англија и Германија.

Тематиката на неговите цртежи е архитектурата на градовите каде што оди и навистина успеваат во секој од нас да ја разбудат желбата за патување и откривање на непознати улици, непознати градби и градови.

Можете да бидете во тек со патувањата на Maxwell Tilse преку неговиот профил на Инстаграм.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР