Ако оваа новогодишна вечер решивте да ја поминете во кругот на своите најмили во топло опкружување, сакаме да ви предложиме да погледнете една  прекрасна љубовна приказна која со сигурност ќе ве развесели и релаксира.

Тоа е филмот “Christmas wedding tale” кој зборува за една романтична средба помеѓу Сузан и Џон кој шетајќи ги своите миленици во паркот се запознаваат и веднаш се вљубуваат и решаваат да живеат заедно. Погледнете го и уживајте во новогодишната ноќ!!

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР