Има нешто меланхолично и инспиративно во дождот, а тоа најдобро знаат да го претстават уметниците. Слики, фотографии, илустрации кога паѓа дожд, не тераат на размислување и будат емоции во нас. Токму сликарот Мајк Бар е авторот на сликите кои следат во продолжение. Тој замислува како би изгледале големите градови низ светот додека паѓа дожд и тие сцени ги преточува на платно. Резултатот е слики со реалистични урбани пејзажи.

СПОДЕЛИ
Претходна објава5 Готски катедрали кои треба да се видат барем еднаш!
Следна објаваНов ресторан на Lionel Messi и браќата Iglesias во Барселона!
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР