Мирјана Милошевиќ е српска артистка која  за многу кратко време стана позната ширум светот со својата необична уметност. “Body painting” е нејзината специјалност која секако е многу тешка за изведба како што изјави оваа уметница бидејќи кожата е многу мека и може да ве одведе во погрешен правец. Но, секако ова за неа не претставува голема потешкотија и таа вели дека се што ќе замисли и го реализира со оваа техника. Погледнете како тоа изгледа, сосема необично, но и уникатно во исто време!

5oww052p5z9o_sqr512

1kikamakeup_1

24-3

d-fktkqturbxy84zjzlzmu4ztyyognlzda0owy2mtbhnduyzjmxngmyyi5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

14811774066283

maxresdefault-1

maxresdefault-2

img_9492

maxresdefault

sminkanjekika

hqdefault

hqdefault-1

img_8681

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР