Деловниот простор кој се наоѓа во финансискиот центар Chengdu во Кина, во потполоност го користи природното светло и височината на просторот, создавајќи фантастичен визуелен ефект. Had Architects studio го дизајнираше овој простор со 360 метри квадратни во 2014 година, но тој не престанува да воодушевува ни на крајот од 2016 година.

cdsads-9

cdsads-2-copy cdsads-3-copy cdsads-4-copy cdsads-5-copy cdsads-7-copy cdsads-8-copy

cdsads-6-copy cdsads-11cdsads-1 cdsads-2cdsads-10

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЕве ги најпопулраните патики на Интернет!
Следна објаваБрој 1. здрав тренд во 2017 година!
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР