Justyna Kopania е уметник од Полска чии слики ви ги прикажуваме во продолжение. Таа користи техника „масло на платно“, а главна тема во нејзините дела се мотиви од морето, главно пејзажи и бродови. Со користење на различни алати, Justyna прави различни текстури во комбинација со јаки бои со цел да ја прикаже убавината на морето во една поетична, меланхолична атмосфера.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

СПОДЕЛИ
Претходна објава#MotivationalMonday: Кратка приказна за чајот и како да живееме поисполнето
Следна објаваМоден тренд | Металик салонки
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР