Sibylline е илустратор од Франција, а помеѓу нејзините многубројни проекти може да се погледне и овој. Илустрираните цветни девојки се шарени и добро доловени, но во исто време несекојдневни, а изгледаат како да се дел од некој анимиран филм.

Нејзиниот профил на Инстаграм е преполн со интересни илустрации со помош на кои може поблиску да се види од кој тип е нејзината работа.

1 2 3 4 5 6 7

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР