Фотографиите во продолжение се дело на David Cifuentes. Локацијата е главниот град Гватемала, на истоимената држава. Cifuentes ја искористил шансата да го фотографира градот кога вулканот Pacaya во близина го покрил со пепел. Глетката била навистина несекојдневна.

Фотографиите во добро светло ја претставуваат атмосферата низ улиците на градот.

1 2 3 4 5 6 7

 

НЕМА КОМЕНТАРИ