Alexey Butyrsky е професионален уметник од Москва. Негова специјалност се овие прекрасно изработени слики, кои биле прикажувани на изложби во Русија, Англија и САД.

Вечерниот амбиент е главната тематика. Смирените ноќни прошетки и опуштеното расположение додека градот полека заспива.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР