За време на презафатените, а понекогаш и врнежливи викенди кога не можеме да излеземе надвор и да ја доживееме природата со своите сетила, фотографии на кои таа е одлично доловена се најмногу што можеме да направиме за себе.

Фотографиите со наслов The mountains are calling, се дело на фотографот Connell McCarthy. Локацијата е Ванкувер, Канада, од каде што е и фотографот.

1 2 3 4 5 6 7 8

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР