По вчерашната објава Some days off: London, денеска имаме можност да видиме проект на истиот фотограф, но овој пат од шпанскиот град Барселона.

André Josselin повторно успеал да создаде неверојатни фотографии. Во фокусот е духот на градот и неговите вибрации, а објектите се само пропратен елемент.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 13 14 15

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР