00000

Сите оние кои биле во Токио ќе се согласат дека има посебна магија во неговте ноќни улички. Со овој факт во потполност се согласува јапонскиот фотограф Masashi Wakui. Наоѓајќи ја инспирацијата во места како Shibuya, Shinjyuku, Masashi користејќи ја максимално совпадливоста на боите, допира до еден сон на едноставното живеење, каде времето стои, а луѓето безгрижно циркулираат низ сокаците.
00001

00002

00003

00004

00005

00006

00007

00008

00009

00010

00011

00012

00013

00014

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПостери посветени на Дејвид Боуви | Ѓорѓи Јаневски
Следна објаваИскри искрени
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ