Денешниот избор за фото на денот е од еден фотограф од Словенија, кој направил воодушевувачка фотографија од неговиот роден град, и тоа грижливо внимавајќи да го запази танцот на сончевите зраци. Ова е навистина еден поинаков поглед на преубавата Словенија.

Дали Ви се допаѓа?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНајдобрите 20 песни за 2015
Следна објаваПрестижот – Кристофер Прист
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ