1

За денешниот избор на Фото на денот ја одбравме прекрасната фотографија на Џастин Нот. Во фокусот  е еден светилник кој е во функција уште од далечната 1873 год. и претставува патоказ на секој кој поминува на ова место, а се наоѓа во областа Њупорт во сојузната американска држава Орегон. Одлична поставеност на фото-апаратот и уште поубава светлина од светилникот наречен Yaquina Head. Навистина остава без здив, нели?

СПОДЕЛИ
Претходна објава“Marbel” првиот електричен скејтборд
Следна објава”The Lotus Building” во Кина
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ