Навистина иновативен начин за да се привлечат муштерии во баровите и кафулињата. Главните „виновници“ за овие знаци претпоставуваме дека се уметнички души кои дефинитивно добиле покачување на дневницата.

После 1 дел погледнете подолу за што се работи…

0000

0001

0003

0004

0005

0006

0007

009

0011

0012

0013

0014

0015

0017

0018

0020

0021

 

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ