Andres Burgos е човекот кај кого ќе се обратите доколку Ви е потребен фотографски портрет.

Серијата „Climbers“ тој го става фокусот на Њујоркчани кои се качуваат секојдневно на „Големото Јаболко“. Претставена е нивната борба, животна филозофија, причините за нивниот напор, секојдневните постигнувања за преживување и дишењето во еден хипер-конектиран свет.

Погледнете во интимата на овие „качувачи“ преку неколку совршени фотографии во црно-бела техника…

0001

0002

0003

0004

0005

0006

0007

0008

0009

0010

0011

0012

0013

0014

0015

0016

0017

0018

0019

0020

0021

0022

0023

0024

0025

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКристални илустрации | Ceci Lam
Следна објаваСтан од 45 метри квадратни
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ