Ceci Lam е талентиран илустратор од Хонг Конг. Таа изработува цртежи кои наликуваат на диорами ставени во кристални стаклени ѕвона со најразлични облици: коцка, триаголник, трапез, шестоаголник, круг и сл. Преку овие креативни цртежи, авторката на интересен и уметнички начин прикажува годишни времиња, секојдневни активности, пејсажи, ликови и сѐ она што нѐ опкружува и од кое таа ја црпи својата инспирација. Погледнете за што станува збор во продолжение.

1

3

4

5

6

7

8 9

10

11

12

13

14

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФантастични парчиња на мебел со неочекувана трансформација
Следна објаваClimbers | Серијал за борците на Њујорк
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ