Германскиот фотограф Bernhard Lang направи летна колекција на фотографии кои ја прикажуваат совршената симетрија и линеарност на плажата Адриа во Италија. Чадорите за сонце се наместени по бои и големина, па кога се фотографираат од горе, изгледаат како прецизна и естетски совршено изработена инсталација.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

СПОДЕЛИ
Претходна објаваH&M: Есенска колекција 2015
Следна објаваЗа убав почеток на школската година
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР