Драги мои дами,  дали уште на првиот состанок со вашиот новоизбран партнер не заборавивте да забележите каков вид на чевли носи?! Моделот на чевли за кои се одлучил вашиот партнер говори многу за неговите карактерни особини. Мажот кој носи елегантни чевли е човек што точно знае што сака. Се работи за отмен господин со пребирлив вкус, но внимавајте ако станува збор за премногу впечатливи чевли тука се работи за заводник кој не може да се скраси покрај една жена. Мокасините се избор на шармерите кои заведувањето на понежниот пол им е во крвта и многу добро знаат со жените. Поголемиот број на машката популација се одлучува да носи патики. Меѓутоа и тука станува збор за различни карактерни особини на мажите. Ако тој се одлучил да носи патики кои во моментов се во мода тогаш станува забор за инвентивен маж кој копнее секогаш по нови нешта во својот живот. Ако пак носи спортски патики тогаш спортот и телевизијата се негова пасија и тешко дека ќе го одвикнете од тоа. Старките се избор на мажите-шмекери, со кои никогаш нема да знаете на што сте. Ако сандалите се избор на вашиот партнер си имате работа со многу едноставна личност која ќе ви угодува на вашите желби. Но ,внимавајте да не носи и чорапи со сандалите. :)

Се надеваме дека со овие совети ќе ви помогнеме во вашиот избор!!2011-man-shoes-man-leather-shoes- -accepted-men-shoes-brands-men-shoes-2011-man-shoes Brand-New-font-b-Men-b-font-Fashion-Business-Oxfords-EU-39-43-Metal-Decoration-Pleated

537864412_761

Multi_169-New-Brand-Fashion-Men-Shoes-Breathable-Good-Quality-Men-Sneakers-Outdoor-Sports-Non-slipper-Casual

China_men_shoes_brand_name_shoes20101219129354

 

НЕМА КОМЕНТАРИ