tumblr_inline_nfxeuie8LM1sktjim
Модерното одело и скапоцениот часовник не го прават”вистинскиот” џентлмен. Секој маж кој се однесува во склад со моралните начела и го почитува “бон-тонот”, секако дека ќе се чувствува како вистински џентлмен покрај својата дама. Ви презентираме неколку корисни совети за да го препознаете вистинскиот џентлмен!!

1. Ги почитува сите луѓе. Без разлика на се тој ги почитува сите околу него, своите колеги, пријатели, семејство и својата избраничка секако. Тој не почитува некого само ако тоа е начин да добие нешто. Никако!!!

2. Во потполност ја поддржува својата партнерка. Без разлика на своите убедувања и цели  кои тој ги има, ја поддржува својата партнерка, секако ова не значи во некои сулуди идеи,нели?!

3. Искреност пред се. Кога љубовта е во прашање вистинскиот маж не смее да си игра со туѓите чувства. Тој треба да отворен, искрен, но и сигурен во себе.

4. На него може да се потпрете во секој момент. Љубовните врски некогаш знаат да бидат во криза, а вистинскиот маж не бега од проблемите туку тој се бори за опстанок на својата врска.

5. Знаат за компромис. Тој многу добро знае дека клучот за секоја успешна врска е компромисот се разбира и покрак отворената комуникација. За него врската е на прво место а не тој самиот како личност.

6. Неговите дела зборуваат многу повеќе од неговите зборови.Тој е секогаш спремен да помогне на секого ако за тоа е потребно без приговор.

Мои драги дами,кој не би сакал еден ваков џентлмен покрај себе?!
6886509

Pretty young woman exiting a limosine with the driver assisting her.
maxresdefaultd82c8d1619ad8176d665453cfb2e55f0_1427112505

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМини стан за млада дама
Следна објаваЦветови наместо писма | Anna Remarchuk
"Art will remain the most astonishing activity of mankind born out of struggle between wisdom and madness between dream and reality in our mind!"! My main fields of interest are arts and culture, but I am easily adaptable to different types of topics. Intrinsic interest in these two fields, of which I have followed successive developments, and in their singular and profitable union: scientific abstraction and sensory rapture, ephemeral and predictive, the attribute of success and the spirit of ‘innovation. ---------------------------------------------------------------------------------- Со повеќе од солидни познавања на класичната уметност и со исклучителнo познавање на француската мода и стил на живеење, Маја ја презентрира убавината на уметноста во посебните мигови на секојдневието, нагласувајќи го акцентот на идиличните егзотични патувања. Формалната цел на убавината е страста на љубовта; (нејзина омилена изрека).

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР