7859383986_82ee260153_c
Доколку сте голем љубител на патување низ светот, а притоа сте обожувач на романтични место ова е вистинското место за вас. Станува збор за гратчето Клеван кое се наоѓа на истокот на Украина, а верувале или не “главен и одговорен” за ова рајско место е возот кој поминува по три пати во денот низ истата патека. Постои верување дека овој тунел има некоја посебна магична моќ. Заљубените парови кои ќе се сретнат на ова место и ќе си ја замислат својта желбе таа подоцна и се остварува. Местото е многу инспиративно и не изненадува фактот дека многу писатели го опеале во своите дела.

Погледнете и уживајте!!tonnel-lubvi10

original

Tunnel of Love – Ukraine 15

Tunnel-of-Love-in-Ukraine-7

Fairy-Tale-Tunnel-of-Love-Found-in-Klevan-Ukraine-5

Fairy-Tale-Tunnel-of-Love-Found-in-Klevan-Ukraine-7

tunnel-of-love-ukraina

images

maxresdefault (1)

love_tunnel_rovno

tunnel-of-love-ukraine-1

love_tunnel_rovno_2

 

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ