За јужните острови на Нов Зеланд може слободно да се каже дека се рај на Земјата. Ова мислење го делиме заедно со фотографот, Antony Harrison кој направи еден неверојатен фотографски серијал, се со цел да ги прикаже што е можно пореалистично скриените плажи, огромните планини, спектакуларните езера и рустичните градби кои го даваат шармот на овој Рај.

Подолу можете да ги погледнете фоторафиите кои Harrison ги направил за една година, воодушевувајќи им се на убавината на островите.

00

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЗамокот на Рапанзел навистина постои
Следна објаваФото на денот | Малечката Алиса
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ