Запознајте го Симон од Словачка.

Фотограф со навистина сериозен проблем – не може да спие дома.

Тргнувајќи од фактот дека на секој проблем му се наоѓа решение, Симон ја зема вреќата за спиење, својот фотоапарат и оди да спие на планина, што поблиску до ѕвездите, уживајќи во зајдисонцето, млечниот пат и изгрејсонцето.

Фотографиите се направени во сите годишни времиња и дефинитивно ќе Ве инспирираат да ја посетите и најблиската планина во Вашето опкружување.

00

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објава“Љубовен облак”|Романтика помеѓу облаците
Следна објаваЗа сите љубители на моторите|”Game Over Cycles Batman”
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР