Има ли нешто поубаво од лето во секогаш сончевата Калифорнија? Песочни плажи, палми, син океан, сурфање и многу авантури. Токму прекрасниот брег на оваа сојузна држава во САД ги инспирирала момците од Max Video Productions да снимат кратко видео во кое ќе ни прикажат колку е убаво да се помине едно незаборавно лето во нивната родна Калифорнија. Уживајте.

naslovna

1

2

СПОДЕЛИ
Претходна објава10 книжарници од филмовите
Следна објаваЗаборавените калифорниски бездомници
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР