Кој рекол дека смртниците не можат да се занимаваат со магија?

Кој и да рекол, дефинитивно некаде има погрешено во своите пресметки.

John Poppleton е вистински доказ за тоа.

Кога еден фотограф конечно ќе излезе од досадата на свадбените фотографии и ќе ја пушти својата креативност да работи слободно, во целосно затемнети простории, со малку флуросцентна боја, со многу работа и уште повеќе талент, се случуваат ЧУДА.

Чудно е навистина тоа како повеќето уметници едноставно се добри во толку уметнички сфери, а не само во онаа со која постојано се занимаваат.

Погледнете неколку пејсажи на човекови тела, кои се само доказ за тоа колку добро ни прилега природата во сите свои совршени форми.

00

„Дрва на површина“

01

„Фенери и замок“

02

„Градините на есента“

03

„Аурора на мајка и ќерка“

04

„Огнените светови на Сандра“

05

„Патот на молскавиците“

06

„Водопад во прашума

07

„Дива трева“

08

„Нашите ѕвезди“

09

„Магливи планини“

10

„Планинско небо на сопружници“

11

„Планинското езеро на Чад“

12

„Молскавични удари“

13

„Зајдисонце на савана“

14

Светот е поделен

15

„Планинското зајдисонце на Хедр“

16

„Зевс против Везус“

17

Неименувана

18

Неименувана

19

„Повикај ја дивината“

20

„Лед“

21

„Млечниот пат над планините“

22

„Галаксијата на Сандра“

23

Магла над бамбус“

 

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЦветно богатство во вашата коса
Следна објаваДом во смирени бои
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ