Се сеќавате на Rylai?

Малечка бела лисица која го затопли срцето на светот. Сега, Rylai е стара два месеци и живее со две кучиња кај својот сопственик.

За да се чува еден ваков егзотичен миленик потребен е простор, добри услови, а најважно од се, добро организиран распоред бидејќи овие убавици бараат повеќе нега од останатите миленици.

Бојата на Rylai е добиена природно, еволуциски. Иако таа не е албино, сепак нејзините надворешни карактеристики ја прават лесен плен и речиси некомпетентна да се справи со суровите правила на природата, што ја прави совршен егзотичен миленик.

Rylai бара посебна нега, што не смее да биде одалечена од сопственикот повеќе од два часа.
0

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКуќа со неколку различни погледи
Следна објаваНебесна прошетка по мостот во Кина
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР