Untitled

Велат Земјата е наша мајка, мајка која ни дала живот и ни дава материјали за живеење. Обработката на Земјата е важен сегмент од секоја економија и земјоделците се значајни луѓе во секое општество. Оваа црно – бела фотографија на Julien Oncete претставува еден дел од обработката на земјата, нејзина подготовка како и што се прави во пролетта. Неверојатна е моќта на природата исто како и оваа фотографија. Секојдневна, но прекрасна фотографија.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЉубов низ светот
Следна објаваTOROIDION – Електричен автомобил со 1.340 КС
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ