Кога еден фотограф ја доловува идејата на летечките автомобили и ни претставува еден мал дел од својата замисла на иднината. Французинот Sylvain Viau ги адаптираше, како своето, така и возилата на своите пријатели за да на направи оваа неверојатна серија на Летечки автомобили. Потребна беше многу боја, труд и трпение за сето ова да се реализира. Интересно е тоа што некои од овие „летечки автомобили на иднината“ се произведени во 80-тите или 90-тите.

За што станува збор, можете да ги погледнете следните фотографии.

01

02

03

04

05

06

07

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМодерни и луксузни ентериери
Следна објава“Enter Sandman” отсвирена на бенџо
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ