Едно мало светло светнува од длабочините на морето…

Прекрасен краток анимиран филм со наслов “One Bright Dot” („Една светла точка”), во режија на французинот Clèment Morin. Спој на одлична анимација, бои и музика. Уживајте.

1

2

3

СПОДЕЛИ
Претходна објаваШарениот остров | Бурано, Италија
Следна објаваЕколошки пораки преку градските ѕидови
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ