Покрај тоа што го носат белегот на „непријатели на екологијата“, ретро автомобилите гордо и заслужно ја носат титулата како најпосакуваните автомобили воопшто. Дали се работи за добриот старомоден вкус, љубовта кон автентичноста, уникатноста или пак големата финансиска моќ која е есенцијална за да се пристигне до нив, ретро автомобилите се уште ги држат уздите највисоко на пазарот.

Со задоволство ги избравме најпосакуваните модели од периодот 1961 – 1969 само за Вас.

Уживајте..

1. 1966 Shelby 427 Cobra

0001

2. 1965 Chevrolet Camaro

0002

3. 1969 Ferrari Dino 246 GT

http://www.autogaleria.hu -

4. 1961 Jaguar E-Type

0004

5. 1964 Aston Martin DB5

0005

6.1969 Boss 429 Mustang

0006

7. 1963 Corvette Stingray

0007

8.1969 Dodge Charger

0008

91966 Lamborghini Miura

0009

10. 1969 TOYOTA 2000GT

0010

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПолица на 360 степени | Luka Pirnat
Следна објаваДедо Мраз во модерна облека
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ