43

Фотографија со неверојатна композиција, бои и поставеност. Од една страна небото поделено на две половини, од друга страна моретo кое претставува огледало, отсликување на небото. Во средината како што вели авторот на оваа фотографија Samet Guler, се наоѓаат децата на морето. Фотографијата е направена во близина на Бурса, Турција.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваП.С. Те сакам – Сесилија Ахерн
Следна објаваБело, кежуал и колоритно за оваа сезона
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ