Овој прекрасен Бул териер – Jimmy Choo е новата ѕвезда на интернет благодарение на неверојатната имагинација на неговиот сопственик Rafael Mantesso. Кучето го добило своето име поради поранешната сопруга на Rafael и нејзината фасцинираност од чевлите на Jimmy Choo.

Исполнувајќи го празниот простор во својот дом после разводот, Rafael почнал со цртање и решил да направи интерактивни фотографии со неговото куче што се покажало како полн погодок.

„Најдобар начин да се биде креативен е секојдневно да се „вежба“ креативноста, дури и со сила доколку не сте расположени да бидете креативни.“

31

29

28

27

26

25

24

22

21

30

СПОДЕЛИ
Претходна објава100 Денари – Петар Малинов и Кацар
Следна објаваЌерката на мојата најдобра пријателка – Дороти Кумсон
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ