Порано, талкачите низ светот носеа хартија и пенкало и пишуваа приказни за да го засилат својот впечаток. Некои пак скечираа погледи кои им го одземаа здивот. Сега, сето тоа е минато. Евоцирањето на спомени се сведува на многу креативни фотографии. Ги молиме сите оние кои во себе го чуваат романтичарскиот дух и не се двојат од својата хартија. И ние сме такви, верувајте. ;)

6

Фотограф од Нов Зеланд патува низ светот и создава неверојатни фотографии од уште поневеројатни места. Amos Chapple направи впечатлива серија на фотографии во место наречено Meghalaya, во Индија. Ова место се смета дека е највлажното место на светот, со просек 12ооо милиметри годишно. Прекрасни дождовни шуми, игри во вода и сета забава која дождот ја носи.

1

2

3

4

5

7

8

9

10

11

12

13

14

15

СПОДЕЛИ
Претходна објаваОсновните 12 и 1/2 правила за пишување
Следна објаваЊујоршка улична мода
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ