За време на Модната недела во Њујорк, покрај многуте ревии за следната пролет/лето и претставувањето на новите надежни дизајнерски имиња, моделите и гостите се цел на многуте улични фотографи кои деноноќно ги „ловат“ сегашните улични трендови. Погледнете и инспирирајте се.

1

2

11

4

5

3

7

8

9

10

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФотографии од највлажното место на светот
Следна објаваМали и убави бањи
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ