28

Совршена фотографија, со симетрична поставеност и рефлексија. Искористувајќи го сонцето и еден обичен момент кога момче кое се разладува во фонтана, Jaewoon U ја создава оваа фотографија која е нашиот избор за Фото на денот. Сме направиле добар избор?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваДевојки совршено вклопени во Њујорк
Следна објаваНе постои „не може“ | #IWILLWHATIWANT
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ