Jim Casey во неколкуминутно видео ја прикажа историјата на развитокот на визуелните ефекти се од почетоците на филмот. Во видеото можат да се забележат отскоци од „Ten Commandments to Godzilla“ се до „Fight Club“. Нас не потсети малку на филмот „Hugo“ (2011) во кој преку една прекрасна приказна се открија неколку трикови на тогашните режисери.

1

2

3

4

5

6

7

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНеповторливата Marilyn Monroe
Следна објаваДетските игри насекаде во светот
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ