Mitsuoka Galue се здоби со својата слава преку двете серии на автомобили, кои се базираат на повеќето од јапонските и американските традиционални типови. Продукцијата на Mitsuoka Galue започна во 1996.

2

Првата генерација е позната по трите типа Galue и Galue Convertible.

Galue I – базиран според Nissan Crew, овој тип на Galue се карактеризира со покласичен изглед.

3

Galue II – базиран според  Nissan Cedric Y34 и Gloria Y34, овој тип на Galue се карактеризира со полуксузен „ентериер“, како и попривлечен „екстериер“. 5

 Galue III – базиран на Nissan Fuga, овој модел на Galue започнува да ги прифаќа пополека модерните норми.

6

Galue Convertible – моделот од 2007, кој се карактеризира со сосема малку сличности на претходните Galue модели. Проценете и сами ;)

7 8

СПОДЕЛИ
Претходна објаваРеклама која ќе Ви го стопли срцето
Следна објаваНоќниот воз за Лисабон – Паскал Мерсие
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ