Гигантните застрашувачки монструми заземаат огромен заслужен дел од американската историја.  Matthew Malkiewicz патуваше низ својата Америка и ги фотографираше старите познати машини доволувајќи ја мистеријата која е зададена од густите парни облаци.

2

3

Карактеристично за неговиот серијал „Lost Tracks of Time” се застапените годишни времиња, што покажува дека е изработен за долго време, со љубов и трпение. Како инженер разбирлива е неговата љубов кон возовите, додека за неговите фотографски вештини стои единствено неговата посветеност и труд, што го прават Метју исклучителен самоук фотограф.

4

5

6

7

8

Инспирацијата за еден ваков серијал била застапена уште од неговото најрано детство. Како мал, обожавал да гледа како се приближуваат возовите и да ги фотографира.

9

10

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваВинтиџ романтика во 58м2
Следна објаваСкриен портрет зад „Сината соба“ на Пикасо
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ