“Living Moments” е едно вистинско отсликување на секојдневието во Њујорк, замрзнато во вистинскиот момент за да се почувствува духот, за да се почувствува убавината во разновидноста. Снимени се вистински луѓе, кои подоцна се прашани за тоа каков им бил денот. Уште едно видео кое ја потенцира убавината во либералноста на овој легендарен град…

Уживајте!!!

СПОДЕЛИ
Претходна објаваDestino | Волт Дизни и Салвадор Дали
Следна објаваРетро-тркачи | 1000 km by Atelier Olschinsky
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ