Малечкото креативно студио atelier olschinsky, сместено во Виена, е место каде се изработуваат прекрасни графички дизајни и фотографии. Peter Olschinsky иVerena Weiss иако често работат на засебни проекти, тие креираа уникатен серијал, наречен “1000 km by Atelier Olschinsky” во кој се застапени мали тркачки ретро возила, со ефекти кои им даваат уште подобар изглед. Дефинитивно вреди да се погледне. 

1

2

3

5

6

7

8

9

10

11

12

13

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЊујорк | Живот во моментите
Следна објаваКреативни престилки
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ