Прекрасниот тунел од првата епизода на “Игра на тронови” е реален и можете да го пронајдете во Северна Ирска.

Дрвјата биле посадени од семејството Stuart во 18-ти век, со цел да ги импресионираат посетителите кога доаѓаат во нивниот дом, Gracehill House. Со текот на времето гранките пораснале и ја формирале оваа прекрасна “природна катедрала”.

Фотограферите наоѓаат инспирација и го фотографираат тунелот во сите годишни времиња. Посебно е интересна легендата за ова место, дека е опседнато со Сивата Дама, што кога времето е магливо, дури и најголемите скептици ќе поверуваат.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЗелената милја на Кинг, во серијал на Арс Либрис
Следна објаваЛетна инспирација во кантри стил
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ