Се сеќавате на преслатките фотографии од вредните верверички? Сега Ви нудиме нови фотографии од љубопитните, слатки, хиперактивни животни – верверичките. Овој пат тие се инспирација на Max Ellis, фотограф од Велика Британија. Верверичките се омиленото шумско животно на Еllis и тој ужива да ги фотографира. Ги мами верверичките со семки од сончоглед, колачи и играчки се со цел да ги заинтересира и да завземат соодветна позиција за фотографирање. Мора да признаеме дека се фотографиите се прекрасни.

wildlife-photography-squirrels-max-ellis-14__880

wildlife-photography-squirrels-max-ellis-20__880

wildlife-photography-squirrels-max-ellis-26__880

wildlife-photography-squirrels-max-ellis-11__880

wildlife-photography-squirrels-max-ellis-19__880

wildlife-photography-squirrels-max-ellis-25__880

wildlife-photography-squirrels-max-ellis-10__880

wildlife-photography-squirrels-max-ellis-7__880

wildlife-photography-squirrels-max-ellis-13__880

wildlife-photography-squirrels-max-ellis-3__880

wildlife-photography-squirrels-max-ellis-6__880

wildlife-photography-squirrels-max-ellis-5__880

wildlife-photography-squirrels-max-ellis-4__880

wildlife-photography-squirrels-max-ellis-9__880

wildlife-photography-squirrels-max-ellis-17__880

wildlife-photography-squirrels-max-ellis-12__880

wildlife-photography-squirrels-max-ellis-1__880

wildlife-photography-squirrels-max-ellis-8__880

wildlife-photography-squirrels-max-ellis-2__880

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСветски ден на книгата 2014
Следна објаваСе јавив да ти кажам Те сакам
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ