Верверичките, едни од највредните животни. Симбол за труд, животни во постојано движење, инспирација за Nancy Rose, фотограф од Halifax, Canada. Имајќи можност да ужива во природата и благодарение на многутте верверички што живеат во нејзиниот двор, таа е во постојана потрага и фотографирање на верверичките во разни ситуации. Љубопитноста која со се карактеризираат верверичките и помага да создаде интересни фотографии во кои малите животинки се наоѓаат во невообичаени улоги. Доказ дека верверичките освен што се вредни и љубопитни, се навистина креативни. Погледнете за што станува збор, сигурни сме дека ќе Ви се допадне.

+ Погледнете и: Најслатката фотосесија со верверички.

21

22

23

24

25

26

27

29

32

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваВо чест на југословенскиот графички дизајн
Следна објаваЗдраво, Пролет!
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ